Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat les redaccions de set projectes constructius que definiran actuacions per a millorar la seguretat viària en diverses carreteres del Camp de Tarragona que comportaran una inversió de més de 5,5 MEUR. Els treballs abastaran 60 quilòmetres de nou carreteres de la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i el Baix Camp.   

Aquestes actuacions s’emmarquen principalment en un programa de pavimentació de cunetes, que permetrà donar un sobreample a diversos trams de carretera, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Així mateix, els treballs, en funció dels casos, es complementen amb la millora del ferm i la renovació de les barreres de seguretat.

Entre les actuacions previstes a la nostra comarca hi ha la pavimentació de cunetes, l’adequació de les barreres de seguretat i millora del ferm en un tram de 9 quilòmetres de la C-242 a Cornudella de Montsant. La redacció del projecte s’ha licitat per un valor de 82.000 euros i un termini de cinc mesos mentre que la inversió estimada de l’obra és de 1,6 MEUR.

També s’ha previst la pavimentació de cunetes a la TV-3001 i TV-3031, entre la Torre de Fontaubella, Marçà i Pradell de la Teixeta.El projecte s’ha licitat per un import de 38.000 euros i un termini de redacció de quatre mesos. Es preveu per a l’obra una inversió de 420.000 euros.

Finalment, el departament de Territori i Sostenibilitat també inclou el projecte pavimentació de cunetes, l’adequació de les barreres de seguretat i la millora de ferm a la T-242, entre Ulldemolins i Juncosa. La redacció del projecte es licita per un import de 82.000 euros i un termini de cinc mesos mentre que la inversió prevista per aquesta actuació és d’1,6 MEUR.

Publicitat