Imprimeix

Les regidories de Joventut dels diferents ajuntaments de la comarca i el responsable i les tècniques compartides del Servei Comarcal de Joventut van mantenir fa uns dies una nova reunió telemàtica, amb l’objectiu de coordinar l’organització d’activitats de cara a l’estiu.

La trobada telemàtica va servir per abordar, entre d’altres qüestions, com s’ha de procedir per organitzar activitats durant aquest estiu post-confinament, amb la qual cosa el Servei Comarcal de Joventut ja ha fet arribar als municipis el Document marc per a les activitats d'educació en el lleure - Estiu 2020.

De la mateixa manera, a mode de proposta, durant la reunió es va posar damunt la taula una proposta (que actualment s’està treballant) per oferir un servei de cangur als diferents municipis i que faci més fàcil la conciliació laboral en moments complicats com l’actual.

Les reunions mantingudes entre regidories de Joventut i el Servei Comarcal de Joventut persegueixen una major cooperació entre les institucions, amb l’objectiu d’afavorir una acció més coordinada. Alhora, les reunions tracten d’acordar objectius comuns, i estar al corrent dels serveis d’assessorament, suport, orientació i acompanyament que els tècnics i tècniques de Joventut del Consell Comarcal poden prestar als municipis.

PHOTO 2020 05 18 13 17 50

Vist: 133