Butlletí informatiu 08-07-2020

La Diputació de Tarragona ha reprès aquesta setmana totes les obres públiques en execució en infraestructures de la seva titularitat que van quedar aturades provisionalment per l’emergència sanitària. La institució ha decidit reactivar aquests treballs amb l’objectiu de recuperar l’activitat econòmica, garantir els llocs de feina i continuar treballant per millorar les infraestructures de la demarcació.

Amb tot, la represa de les obres s’està duent a terme garantint les mesures de prevenció necessàries per tal d’evitar el contagi dels treballadors i la propagació del virus.  D’aquesta manera, continuaran les millores a diverses carreteres de la demarcació.

A la comarca del Priorat, aquesta mesura afecta a la TV-3223 que va de la Torre de Fontaubella a Pradell de la Teixeta i en la que s’hi estan duent a terme obres de seguretat i drenatge i a la T-3225 de Cornudella de Montsant a Siurana, on s’hi estan realitzant reparacions causades per esllavissades.

Per tal de donar resposta a les mesures de confinament i aturada de la mobilitat sol·licitades per les autoritats sanitàries i laborals derivades de l’estat d’alarma i garantir la seguretat de les persones treballadores, el 18 d’abril la Diputació de Tarragona va dictar un decret pel qual aturava provisionalment les obres públiques en execució. Ara la Diputació aprova la represa d’aquests treballs, tenint en compte l’evolució de la pandèmia i un cop autoritzada la represa de l’activitat dels sectors no essencials.

dipu

Publicitat