Informatiu cap de Setmana 11-07-2020

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus va inaugurar aquest dijous la nova oficina descentralitzada que s’ubica a la seu del Consell Comarcal del Priorat, amb l’objectiu d’apropar-se a les empreses del Priorat i millorar els serveis que s’ofereixen presencialment als empresaris i emprenedors de la comarca.

Aquesta oficina de la Cambra al Priorat es posa en servei després de la signatura del conveni que van formalitzar les dues institucions a la seu del Consell Comarcal, a Falset. La signatura va anar a càrrec del president de la Cambra de Comerç, Indústria Navegació de Reus, Jordi Just, i del conseller d’Empresa, Formació i Ocupació del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca.

Jordi Just explicava que un dels reptes que s’havien marcat per aquest mandat a la Cambra de Comerç era la descentralització de la institució per apropar-la al territori. “És una satisfacció i un honor per a nosaltres ja que creiem que és molt important la descentralització de la Cambra”, afirmava Just, que a més a més, afegia que “d’aquesta manera apropem la Cambra el territori i el territori a la Cambra”.

La delegada de la Cambra a la comarca del Priorat, Marta Domènech, explicava quins són els serveis que s’oferiran a la nova oficina descentralitzada, la qual estarà oberta al públic tots els dimarts. “Aproparem tots els serveis que ofereix la Cambra, des de temes d’interncionalització fins a qüestions de formació i FP Dual o digitalització” afirmava. “Volem posar-ho tot molt fàcil perquè els empresaris no s’hagin de desplaçar a Reus per fer les gestions”, apuntava Domènech.

El conseller comarcal prioratí, Lluís del Arca, per la seva banda, es felicitava d’aquesta iniciativa “per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca” i explicava que “creiem que si sumem, augmentarem el valor de tot el que tenim al Priorat”.

La cambra de comerç de Reus té previst obrir noves oficines descentralitzades a les comarques incloses dins del seu àmbit d’actuació com són la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i la Conca de Barberà.

e35d899c 0034 421b bfd3 e5d79ffb8a50

Publicitat