Imprimeix

Aquest cap de setmana se celebra l’11a Fira de Nadal i la 9a Mostra de Cava d’Ascó. Durant aquests dos dies, s’han organitzat tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu de començar els preparatius per al Nadal i promocionar els productes de proximitat. La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Ascó, Carolina Baiges, explicava en declaracions a Ràdio Falset, que “a banda de les tradicionals parades, hem organitzat tallers per a nens i, com a novetat, també per a adults per preparar-nos per al Nadal”. Entre d’altres, n’hi haurà un d’elaboració de canapès i un altre de paraments nadalencs.

Baiges també destacava que la fira és un acte plenament consolidat dins del calendari d’activitats del municipi però “des de l’equip de govern hem volgut replantejar-la per donar-li un caire més nadalenc”. Així mateix, des del consistori també han apostat perquè els diversos paradistes siguin de la comarca i, d’aquesta manera, fomentar el comerç de proximitat.

En el marc de la Fira de Nadal, també té lloc la Mostra de Cava, en la què enguany hi participen 23 elaboradors i en la que també s’han organitzat diversos tastos. La regidora de Turisme i Comerç explicava també que “el fet que a Ascó no siguem elaboradors de cava, ens va fer valorar quin sentit tenia la mostra i és per això que, enguany, també hi participen dos cellers del territori, el Serra d’Ascó i el Biopaumerà de Rasquera, els quals elaboren vins escumosos”.

Carolina Baiges destacava que la mostra és un “bon reclam” per a què la gent s’acosti a Ascó i visiti la Fira de Nadal.

fira Asco

Vist: 317