Informatiu cap de Setmana 13-04-2024

Aquest cap de setmana tenen lloc els actes principals de la Fira del Bolet del Priorat. Aquest divendres, al Celler Cooperatiu de Falset, se celebrarà un sopar maridatge amb plats elaborats amb bolets i altres productes de temporada. L'acte estarà guiat per la sommelier Anna Casabona. 

Pel que fa a dissabte, des de les 10 del matí a la plaça de la Quartera s'hi podran trobar diverses parades relacionades amb el món dels bolets, la muntanya, la caça, la gastronomia i l’artesania. A la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Falset hi ha prevista la presentació de l‘Associació micològica del Priorat i també les xerrades de Carles Icart, membre de l'Associació Catalana de Micologia i de Mico Tarraco i d’Enric Gràcia, micòleg i assessor del programa Caçadors de Bolets de TV3.

Finalment, el diumenge 17 de novembre tindrà lloc una sortida pel bosc per anar a buscar bolets mentre que al migdia hi haurà un dinar popular amb bolets a la brasa al Bar la Sénia de Marçà. A les 5 de la tarda, també a Marçà, se celebrarà l'acte de cloenda de la fira en el que s’entregaran els premis del primer concurs de bolets. Hi haurà premi per al rovelló més gran, per al cistell de rovellons més ple i també per al bolet més curiós.

firadelbolet

Publicitat