Imprimeix

Aquesta setmana s’ha iniciat a Falset la construcció de la rotonda projectada en l’encreuament de l’antiga N-420 amb la carretera de Bellmunt del Priorat. Aquesta rotonda, que està fnançada per la Diputació de Tarragona, permetrà millorar la seguretat en aquest punt, ja que les incorporacions dels vehicles, vagin direcció cap a Falset, Móra o Bellmunt, es faran a menys velocitat i de manera més ordenada. A més, facilitarà la incorporació dels vehicles pesants al Polígon Sort dels Capellans.

Aquesta és una de les rotondes que es preveuen construir a Falset durant la present legislatura. De fet, durant el 2020 s’iniciaran les obres que permetran substituir la rotonda provisional ubicada a l’alçada de la plaça de les Escoles. En aquest cas, la rotonda provisional ha constatat una millora en la circulació i la seguretat en un dels punts més transitats de Falset, ja que ha fet palès allò que ja era un hàbit per a molts conductors, que aprofitaven aquesta confluència de vies per, entre altres, canviar de sentit.D’altra banda, l’Ajuntament de Falset està sospesant la possibilitat d’ubicar una altra rotonda al polígon Sort dels Capellans, en el marc del projecte d’ampliació d’aquest espai.

Pel que fa a la rotonda que s’havia projectat al carrer Miquel Barceló, concretament a l’alçada de la intersecció amb l’avinguda Generalitat, davant del Celler Cooperatiu de Falset, no és segura la seva construcció. La raó és que l’Ajuntament de Falset ha elaborat un avantprojecte per presentar al PUOSC que se centra específicament en el carrer Miquel Barceló i en el qual aquesta rotonda no està prevista.

Així mateix, L’Ajuntament de Falset ha finalitzat aquests dies la instal·lació dels reductors de velocitat ubicats davant de l’Escola Antoni Vilanova i l’Avinguda Priorat. A banda d’això, el consistori ha acordat amb el Departament de Territori l’habilitació d’un vial al llarg de la carretera Nova, el qual permetrà als molts veïns i veïnes que hi passegen diàriament fer-ho d’una manera molt més segura.

Inici obres rotonda Falset

Vist: 275