Informatiu cap de Setmana 30-05-2020

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa celebra el mes dels avis i les àvies. Durant aquest novembre tots els nens i nenes que vagin a la biblioteca amb els seus avis i es facin un selfie tindran una sorpresa. Així mateix, també hi haurà instal·lat un aparador de contes relacionats amb els avis i àvies.

També durant les properes setmanes, la biblioteca organitzarà diverses activitats vinculades als avis. Aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre “La casa nova de l’àvia”, de Cristina Ribes mentre que el divendres dia 15 hi haurà l’hora del conte i un taller en el que els més petits podran dibuixar els seus avis. Finalment, el dia 29 se celebrarà un nou taller que porta per títol “Avis+ nets + netes + àvies”.

A banda, la biblioteca també organitza durant aquest mes altres activitats. Aquest dijous el club de lectura parlarà del llibre d’Alfons Cama “L’olor de la seva pell” mentre que el dia 21 tindrà lloc la xerrada de la Marató de TV3 a càrrec de Maurici Sabaté. Enguany, la Marató tractarà sobre les malalties minoritàries.

L’endemà, el dia 22 de novembre, l’escriptora reusenca Coia Valls farà la xerrada titulada “A l’encalç de la llum”. Finalment, el dia 25, se celebrarà una nova trobada del club de lectura infantil.

bibliotecaavisavies

Publicitat