Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

L’Ajuntament dels Guiamets ha impulsat un servei de menjador per als alumnes de l’Escola Sant Feliu que es posarà en funcionament a partir d’aquest curs 2019- 2020.

En aquest sentit, s’ha obert un procés de selecció per a la contractació durant tot el curs d’un monitor que donarà el dinar i cuidarà dels nens durant les hores no lectives del migdia.

Així mateix, des del consistori també s’ha arribat a un acord amb el Club Tennis Taula els Mets, que enguany celebra el seu desè aniversari, per tal que ofereixi una activitat extraescolar d’aquest esport per als nens i nenes.

Aquest nou servei s’ha tirat endavant amb l’objectiu de poder oferir nous serveis a les famílies per tal de cobrir les seves necessitats i que això no pugui ser un impediment per a la matriculació dels nens al centre.

Aquest curs 2019- 2020 l’Escola Sant Feliu dels Guiamets compta amb 9 alumnes. És per aquest motiu que amb l’oferta de nous serveis també es vol aconseguir un repunt en el nombre de matriculacions i evitar, així, el perill de tancament de l’escola.

escola

Publicitat