Informatiu cap de Setmana 30-05-2020

Uns 450 prioratins participaran a la manifestació de la Diada de l’11 de setembre a Barcelona. Des de l’Assemblea Nacional Catalana s’han organitzat fins a 10 autobusos que sortiran des dels diversos municipis prioratins. La coordinadora de l’ANC al Priorat, Maria Montlleó, explicava que aquest any s’han inscrit menys persones que els anys anteriors i que encara queden places disponibles.

Montlleó apuntava a que aquest lleuger descens podria ser degut a factors diversos com ara a que al matí del dia 11 ja s’han organitzat diversos actes “i pot ser que hi hagi gent que vagi a Barcelona pel seu compte”. Així mateix, la coordinadora de l’ANC al Priorat també feia referència a la possibilitat que “algunes persones estiguin desanimades arran de les disputes entre els partits independentistes”. Amb tot, però, Montlleó citava el Consell per la República o el Tsunami democràtic, com a “exemples d’organitzacions on la gent dels diferents partits treballa conjuntament”.

Des de l’ANC encaren la manifestació de la Diada com el tret de sortida a una tardor en la que es farà pública la sentència del judici del procés i en el que segurament hi haurà mobilitzacions i una resposta massiva per part de la societat civil. “Jo espero que la resposta sigui molt gran perquè si vam ser capaços d’organitzar l’1 d’octubre, també hem de ser capaços de donar resposta a la sentència”.

La manifestació de l’11 de setembre d’enguany a Barcelona porta per lema “Objectiu: independència” i vol reivindicar la “unitat estratègica” per a poder aconseguir la república catalana.

diada2019

Publicitat