Butlletí informatiu 17-04-2024

Un any més tornen els “Capvespres a la Cartoixa”, que organitza l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Entre les activitats previstes per enguany hi ha l’estrena d’una visita teatralitzada en la què un dels monjos que antigament va viure a la Cartoixa d’Escaladei ens farà reflexionar al voltant de la vida contemplativa i espiritual dels monjos cartoixans. La visita teatralitzada s’estrena aquest divendres però també es podrà veure en més ocasions durant aquest mes d’agost. En concret, els dies 8, 15, 22 i 29 a les 19:30h.

En el marc dels “Capvespres a la Cartoixa”, a banda de la visita teatralitzada d’aquest divendres, també s’han organitzat una sessió de cinefòrum (dia 16) i un concert del Trio REC4 (dia 23). El Trio REC4, format per Sarah Bels (violí), Jean-Baptiste Texier (cello) i Kiev Portella (piano), ens delectarà amb obres de C. Debussy, S. Brotons i R. Schuman per posar punt i final a una nova edició dels Capvespres a la Cartoixa.

Així mateix, la Cartoixa també serà l’escenari durant aquest mes d’una nova edició dels Divendres Divins, on maridarem els vins de la DOQ Priorat amb els sons soul de 4SOUL. Finalment, el 8 de setembre, tindrà lloc al monument situat als peus de la Serra de Montsant, la presentació del “Projecte Infinit Improvisació sublunar”, a càrrec d’Oriol Sauleda (paraula) i de Xavier Vallverdú (piano) en el marc del cicle “Poesia als Parcs: lletres i paisatges”, que enguany compleix 14 anys. L’espectacle estarà acompanyat d’un vermut per a tots els assistents, a càrrec del Centre Quim Soler, la literatura i el vi.

escaladei

Publicitat