Butlletí informatiu 30-09-2020

El Celler Masroig va presentar el passat divendres el Club Celler Masroig amb amb l’objectiu de donar a conèixer els productes del celler en concret i la cultura vinícola en general, tot apropant-la a altres activitats culturals i d’oci i creant sinergies amb altres empreses o entitats que puguin oferir descomptes o privilegis als mateixos membres del club.

Formar part d’aquest club permetrà als seus socis obtenir entre un 10% i un 15% de descompte directe en tots els seus productes, tant en oli com en vi, comprant a qualsevol de les tres agrobotigues que tenen a la seva disposició, ubicades a el Masroig, la Serra d’Almos i Tivissa. Per altra banda, els socis que així ho necessitin, podran disposar de la sala de tast per a ús personal, sempre que hi hagi disponibilitat i es reservi prèviament.

En l’àmbit de l'enoturisme, els membres del club podran accedir de manera exclusiva a activitats didàctiques i lúdiques com cursos de tast, visites al celler o entrades per a fires concretes, entre altres activitats. A banda d’això, el celler organitzarà anualment dos esdeveniments exclusius per als socis, com conferències o tastos a cegues.

Amb el llançament del club, el Celler Masroig busca “oferir un valor diferencial als seus clients, sense perdre la seva essència i caràcter des de la seva fundació, l’any 1917”.

cellermasroig

Publicitat