Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

La cooperativa agrícola Falset- Marçà enceta aquest dissabte els actes de celebració del centenari de l’edifici del celler modernista. L’acte principal consistirà en un sopar de gala al celler, en el que hi participaran entre d’altres personalitats el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet, el nebot de l’arquitecte del celler, César Ramírez Martinell i el nét d’Erasme d’Imbert, el que va ser primer enòleg de la cooperativa, Ignacio Seembold.

El president de la cooperativa, Ricard Rull, explicava que l’acte de demà “vol ser un reconeixement a les figures de Martinell i d’Imbert”.

L’acte continuarà amb els maridatges musicals del pianista falsetà Lluís Capdevila amb l’Ètim Syrah, mentre que a continuació actuarà Dj Mami, la música de la qual maridarà amb el mojito de vermut, un dels nous productes que elabora la cooperativa de Falset- Marçà.

Aquest és el primer dels molts actes que ha organitzat la cooperativa Falset- Marçà per aquest estiu. Sota el títol “Les nits al Celler”, s’han programat diverses actuacions musicals tots els divendres i dissabtes dels mesos de juliol i agost. Així mateix, diversos restaurants de Falset i Marçà oferiran els seus productes als assistents.

falset marca 1

Publicitat