Butlletí informatiu 09-10-2019

Falset se suma per quart any consecutiu a la campanya de dinamització comercial "Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir". En el marc d’aquesta campanya, i durant tot aquest mes de juny, els clients dels establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Falset podran optar als premis que atorguen la resta de municipis catalans que també prenen part en aquesta campanya, una trentena. Per poder optar als premis, els clients únicament han d’omplir un cupó que trobaran als establiments locals que hi participen. El sorteig dels premis tindrà lloc el dia 5 de juliol, i l’entrega d’aquests serà el dia 13.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Falset, Antoni Muntané, explicava que “aquesta campanya, per una banda, premia a les persones que compren en els establiments de proximitat de Falset i per l’altra també permet que persones d’arreu de Catalunya puguin descobrir la capital del Priorat”.

Serà al mes de setembre, coincidint amb les festes de Santa Càndia, quan la capital del Priorat rebrà als guanyadors de la resta de municipis. Durant aquest dia, els visitants podran gaudir d’una intensa jornada lúdica i cultural organitza per l’Ajuntament. Aquesta començarà amb la rebuda institucional, prosseguirà amb una visita i tast de vins al celler modernista i continuarà amb una visita i tast al campanar de l’Església de Santa Maria.

Tot seguit, es convidarà els assistents al dinar i, en acabar, aquests podran visitar el Castell de Falset, que acull el nou museu comarcal. Un cop finalitzada la visita, els guanyadors del premi que atorga l’Ajuntament podran gaudir dels actes previstos amb motiu de les Festes de Santa Càndia.

La campanya “Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir” forma part de les accions incloses en el Pla de Barris, que finalitza enguany. Amb tot, Muntané va anunciar que “aquesta iniciativa de dinamització comercial continuarà gràcies a l’impuls dels municipis, que ja han signat un conveni de col·laboració per continuar tirant-la endavant en els propers anys”.

 

barris antics

Publicitat