Butlletí informatiu 09-10-2019

Aquest dissabte a la tarda es dóna el tret de sortida a la tercera edició dels Cantons Creatius, a la Vilella Baixa. Els Cantons Creatius són instal·lacions artístiques fetes pels veïns i veïnes del poble als carrers de La Vilella Baixa. Ignasi Carsí, col·laborador d’aquesta iniciativa explicava en declaracions a Ràdio Falset que “els cantons creatius van sorgir arran de que un grup de persones volíem fer alguna cosa diferent per la Festa Major”.

Carsí afirmava que aquesta activitat “consisteix en què la gent que hi vol participar fa diferents muntatges creatius que poden anar des de representacions teatrals, a exposicions amb flors o muntatges de música”. “L’objectiu és que la gent vegi i disfruti tots els racons del poble d’una manera diferent”, afirmava.

Des de demà i fins dilluns 24 es podran visitar els fins a 20 racons creatius que s’han instal·lat pels carrers de la Vilella. Així mateix, a banda, també s’ha organitzat un espai de poesia i un de música que tindran lloc al jardí de la família Sellwood. També tindrà lloc un passi d’una instal·lació visual i sonora aquest dissabte a les 22:30h. Els Cantons Creatius de la Vilella Baixa acabaran amb un concert de música barroca a l’església del municipi el dia de Sant Joan.

Des de l’organització estan “molt animats” perquè cada any participa molta gent en aquesta iniciativa i esperen que poc a poc els Cantons Creatius de la Vilella Baixa es vagin consolidant.

*Foto: Ajuntament de la Vilella Baixa

vilellabaixa

Publicitat