Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

La candidatura Junts pel Montsant es va imposar de forma contundent en les primeres eleccions que se celebraven a la DO Montsant. La llista continuista de l’actual presidenta Pilar Just va aconseguir els 10 representants que formaran la junta rectora de la DO durant els propers anys. La candidatura alternativa, Montsant Més i Més, s’ha quedat, doncs, sense cap representant.

L’actual presidenta i candidata de Junts pel Montsant valorava molt positivament els resultats. “Estem molt satisfets, sobretot els que continuem, perquè els resultats són la resposta de la gent a la feina ben feta durant aquests quatre anys”.

Junts pel Montsant s’ha imposat, d’aquesta manera als tres censos. En el cens A han estat escollits Ricard Rull, Andreu Fernández i Lluis Miguel Molina. Pel que fa al cens B, els escollits han estat Baix Priorat SCP i Josep Maria Bargalló, mentre que en el cens C, que agrupava els cellers, els representants a la junta rectora de la DO Montsant seran: cellers Sant Rafel, celler Comunica, celler Coca i Fitó, celler Cairats i Celler el Masroig.

Segons Just, els principals eixos de treball de la DO aquests anys serà continuar amb els projectes que han desenvolupat fins ara. “Continuarem treballant en la promoció, la qualitat i el coneixement de la DO Montsant”, afirmava.

La participació en aquestes eleccions es va situar al voltant del 37% en el conjunt de tots els censos, però destaca l’alta participació en el cens C, el dels cellers, que va arribar fins al 75%.

El proper 17 de juny es constituirà la nova junta rectora de la DO Montsant, i els seus membres escolliran el nou president o presidenta.

image002

Publicitat