Butlletí informatiu 27-05-2020

Aquesta setmana s’ha celebrat una nova edició de la setmana sense fum, en la que també s’hi ha sumat l’EAP de Falset. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Ës per això que el lema per aquest any 2019 ha estat “Recupera la inspiració!” 

Carme Giner, infermera de l’EAP Falset explicava que treballen cada dia per ajudar a la gent a deixar de fumar i feia una crida a les persones interessades a apropar-se al CAP. “La idea d’aquesta campanya és insistir en que la gent pot rebre ajuda des del CAP”, afirmava. L’infermera també destacava que “moltes vegades la gent fa tractaments pel seu compte perquè no saben que al CAP hi ha aquest servei, però el que més funciona és quan estan tutoritzats i recolzats pels professionals del centre”.

En el marc de la setmana sense fum, des de l’EAP de Falset van muntar, el dimarts, un punt informatiu al mercat de la capital del Priorat.

setmanasensefum

 

 

setmanasensefum2

 

Publicitat