Informatiu cap de Setmana 14-09-2019

Un incendi va cremar el passat dimecres prop de 10 hectàrees al terme municipal de Pradell de la Teixeta. Segons fonts dels bombers, l’incendi s’hauria originat cap a les 16:30h prop de la via del tren i s’hauria escampat ràpidament gràcies al vent moderat de mestral que bufava a la zona.

El dispositiu d’extinció va comptar amb l’actuació d’una trentena de dotacions terrestres amb el suport de sis mitjans aeris (dos helicòpters i sis avions de vigilància i atac). També hi van treballar quatre vehicles dels Agents Rurals, tres unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, i quatre ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu. Cap persona va resultar ferida i tampoc va ser necessari fer cap desallotjament.

A causa de l’incendi, i a petició de Bombers per facilitar les tasques d’extinció, s’ha interromput la circulació de trens de la línia R15 entre Falset i Pradell de la Teixeta. Al voltant de les 9 del vespre del mateix dimecres els bombers van donar l’incendi per controlat.

*Foto: Jordi Brú

incendi Pradell

Publicitat