Informatiu cap de Setmana 14-09-2019

Junts per Falset va presentar ahir dimecres la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper diumenge. Pel seu candidat, César López, “Falset necessita un canvi i, per tant, la millor opció és votar Junts per Falset”. López va repassar algunes de les seves principals propostes com ara donar ajudes per a la rehabilitació de façanes, fer les voreres d’alguns carrers més amples i una millora integral de la circulació al municipi.

Així mateix, Junts per Falset proposa la creació d’un alberg de joventut a l’edifici de la residència antiga, la creació de la figura del defensor del poble i d’un pla d’estalvi d’aigua.

El candidat de la formació de Puigdemont va explicar com s’havia format la seva candidatura. “Quan m’ho van proposar, vaig dir que només hi aniria si tenia un bon equip”, va afirmar, i va afegir que va pesar molt la seva “estima per Falset” i que té temps per dedicar-se al poble.

La número quatre de la llista, Ikram Abeddar, va intervenir per explicar que es presenta amb la intenció d’ “aportar una visió més jove” i amb la voluntat de “gestionar la multiculturalitat des de l’administració pública”.

L’acte va comptar també amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública que va anunciar que “en l’època de la revolució digital, cal millorar la connectivitat”. En aquest sentit, es va comprometre a que la fibra òptica arribi a totes les capitals de comarca, per tant, també a Falset, entre aquest 2019 i el 2020. Puigneró va definir la millora d’aquestes infraestructures com “una mesura molt eficaç contra el despoblament”.

Així mateix, el conseller de Polítiques Digitals, va destacar la importància dels consistoris en el procés per aconseguir la república catalana. “Sense els ajuntaments no hagués estat possible obrir les escoles l’1 d’octubre”, va afirmar. En aquest sentit, el conseller va demanar el vot per a Carles Puigdemont en les eleccions europees, ja que “encarna l’esperit de l’1O” i representa la “lluita per Catalunya i per l’Europa dels drets dels ciutadans”.

jxfalset

Publicitat