Informatiu cap de Setmana 14-09-2019

Independents del Priorat- Acord Municipal- Esquerra republicana va celebrar aquest dimecres un acte de presentació de les candidatures que la formació presenta a la comarca per a les municipals d’aquest diumenge. Els republicans es presenten, en aquesta ocasió, a 13 municipis, tres més que en els comicis anteriors.

Segons el cap comarcal d’ERC al Priorat, Jordi Sabaté, les candidatures vinculades a la formació liderada per Oriol Junqueras aspiren a fer el ple i aconseguir les tretze alcaldies. “Fa quatre anys ens vam presentar a 10 municipis, i vam aconseguir 10 ajuntaments. Enguany esperem que siguin els 13”, afirmava Sabaté.

Així mateix, el cap comarcal dels republicans destacava que “les sensacions són molt positives de cara a tenir una molt bona representació a la comarca”.

Entre les novetats d’enguany, Esquerra es presenta a Ulldemolins, feu de Convergència amb una alcaldessa històrica com és Misericòrdia Monlleó. Segons Sabaté, la candidatura d’Ulldemolins Batega “és jove, molt preparada i, sobretot, amb molta il·lusió” i es mostrava convençut de que obtindran un molt bon resultat.

Visita del conseller Alfred Bosch

L’acte, celebrat al teatre l’Artesana, va comptar amb la presència del conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, que va donar tot el suport a les candidatures dels diversos pobles “perquè la gent s’ho mereix” i “perquè, al final, les coses es poden canviar, sobretot, des dels municipis”.

Esquerra s’enfrontarà en la majoria de pobles del Priorat a la candidatura de Junts per Catalunya. Segons Bosch, “són dos projectes diferents” però que, malgrat tot, “hem de procurar entendre’ns i posar-nos d’acord en les coses de país”.

Finalment, el conseller va destacar la força que l’independentisme té a la nostra comarca. “El dia que totes les comarques siguin com el Priorat, tindrem a tocar la república catalana”, va dir. Així mateix, va afegir que la comarca “no és republicana perquè sí, sinó perquè s’ha fet molt bona feina gràcies a una gent molt pencaire”.

erc

Publicitat