Informatiu cap de Setmana 14-09-2019

Independents per Falset va presentar ahir al vespre la seva candidatura i el seu programa de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. El seu cap de llista, Carlos Brull, va explicar que el projecte dels Independents, que va néixer el 1995, “és un projecte col·lectiu” i que els seus integrants “tenen un gran esperit de treball”.

Brull va afirmar que l’objectiu de la seva candidatura és la continuïtat. Per l’alcaldable “en aquests quatre anys hem fet moltes coses i a més hem aconseguit millorar les finances de l’ajuntament”.

El candidat dels Independents per Falset va voler destacar, també, “l’equipàs” que l’acompanya. Brull va destacar que són “un equip amb molta il·lusió, experiència, imaginació, un punt necessari d’ambició però que toca de peus a terra”.

Durant l’acte també es van presentar alguns dels punts més destacats d’un programa electoral que es divideix entre les coses que faran i les que volen fer. Entre les coses que es comprometen a fer hi destaquen, entre d’altres, la construcció de la sala de rehabilitació, la millora de la pista del poliesportiu, la rehabilitació de la font del Batlle, l’obertura de la Casa de la Festa o la dinamització de l’espai jove. També el suport incondicional en la defensa del riu Siurana.

Així mateix, entre les coses que als Independents els agradaria fer hi ha la rehabilitació integral de la piscina, la construcció de tres rotondes per tal de que els vehicles redueixin la velocitat per l’interior de la població, la compra de l’edifici de la Falbar o la pavimentació de diversos carrers.

L’acte va acabar amb la presentació de la rumba dels Independents per Falset.

independentsbona

Publicitat