Butlletí informatiu 21-10-2020

La CUP Priorat ha emès un comunicat en el que presenta les seves candidatures a diversos pobles de la comarca en les eleccions municipals del proper dia 26. En concret, els cupaires repeteixen candidatura als Guiamets i a la Vilella Alta, on han governat aquests darrers quatre anys, i com a novetat, es presenten també a la Torre de Fontaubella, tot i que sota la marca Alternativa Municipalista.

El conseller comarcal de la formació, Damià Fàbrega, destacava que estan molt contents de seguir ampliant el projecte de la CUP a la comarca. “Des d’alguna altra òptica se’ns diria que passar de dues a tres candidatures es poca cosa però nosaltres sempre hem dit que la nostra feina es fa a poc a poc, perquè hem d’anar molt lluny”, explicava Fàbrega, i afegia que malgrat aquest petit creixement, “el sorgiment de noves candidatures ens demostra que hi ha una altra manera de fer les coses”.

En el comunicat, els cupaires també es reafirmen en la seva posició de seguir fent oposició al consell comarcal i treballant per fer més transparent i aportant debat polític a aquesta institució. El fins ara conseller cupaire explicava que “els debats al Consell han sigut inexistents o molt pobres i moltes vegades ens ha costat distingir de quin partit era cadascun dels consellers de l’equip de govern”.

És per tot això que creuen que la feina de la CUP al Consell Comarcal “és i seguirà sent molt necessària”.

cupriorat2019

Publicitat