Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

La neteja de senders, el manteniment, neteja d’instal·lacions municipals i la neteja de domicilis acollits al Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) són alguns dels treballs realitzats des del mes de gener fins ara, a càrrec de les dues brigades que, en aquest moments, té contractades el Consell Comarcal del Priorat mitjançant el programa Treball i Formació 2018 de la Generalitat de Catalunya.

Aquest any i durant aquests sis primers mesos la brigada de neteja forestal s’ocupa de neteja i mantenir senders de la Xarxa de Camins del Priorat. En aquest sentit, fins ara, ja s’ha actuat als següents senders: El vi i oli del Bisbe (La Vilella Baixa, la Figuera i Cabacés); Dos mons en un de sol (Capçanes); camí antic de Porrera a Torroja; camí antic de Torroja a Poboleda, i camí antic de Porrera a Poboleda.

L’altra brigada s’ocupa de neteja diverses instal·lacions municipals en els diferents municipis de la comarca i netejar a diversos domicilis que compten amb SAD. Els municipis on ja s’ha treballat aquests mesos són: Bellmunt del Priorat, Cabacés, Falset, Gratallops, la Figuera, Marçà, el Masroig, el Molar, Poboleda, Porrera, Torroja del Priorat, la Vilella Alta i la Vilella Baixa.

Totes aquestes feines estan coordinades per una persona contractada que s’encarrega de la coordinació de les tasques que es duen a terme, la coordinació de la formació i de la prospecció per a la inserció laboral dels treballadors del Programa Treball i Formació 2018. La figura del coordinador també està subvencionada per el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal.

IMG 20190412 WA0061

Publicitat