Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

Falset Pot Més ha presentat avui al vespre la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. La seva candidata, Maria Jesús Sánchez, destacava que tot i haver donat a conèixer la candidatura a través de les xarxes socials, han cregut necessari i els “venia molt de gust” fer aquest contacte directe amb la gent.

Tal i com explicava Sánchez, la seva candidatura neix fa mesos amb l’objectiu d’aconseguir una candidatura “municipalista i transversal”. “Amb una alta sensibilitat política hem estat capaços de construïr aquest espai d’entesa tant necessari per Falset”, afirmava.

Entre els eixos bàsics de la candidatura hi destaquen la defensa del medi ambient i la sostenibilitat. En aquest sentit, Sánchez s’ha mostrat convençuda que el paisatge del Priorat serà reconegut com a patrimoni de la humanitat.

Així mateix, la candidata de Falset Pot Més defensa el suport de l’Ajuntament al teixit associatiu del municipi ja que “enriqueix moltíssim Falset”. Per la candidata “és vital” ja que “Falset som totes i tots i l’Ajuntament està al servei del poble”.

En l’acte, que ha tingut lloc a la plaça de darrera de Cal Magrinyà, Sánchez també ha reivindicat que a la demarcació de Tarragona només un 10% de les llistes electorals estan encapçalades per una dona, i Falset Pot Més n’és una d’elles.

FPM

Publicitat