Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

La Fira del Vi de Falset  ha servit aquest cap de setmana vora 33.000 degustacions de vi. Els actes que s’han fet a Falset i en altres pobles de la comarca han estat un èxit absolut de visitants, amb la qual cosa es calcula que, en conjunt, més de 30.000 persones han assistit a algun dels actes de la Fira del Vi d’aquest cap de setmana.

L’acalde de Falset, Jaume Domènech, feia un balanç “molt positiu” de com ha anat aquesta vint- i- quatrena edició. “La gent ha vingut a conèixer la fira d’una manera massiva amb una voluntat molt oberta per conèixer nous vins”. Domènech va apuntar que el dissabte es va batre el rècord de tiquets venuts en un sol dia.

L’alcalde de Falset va anunciar que ja estan treballant en l’edició del 2020 i destacava que com a possibles millores, de cara als propers anys, intentaran reforçar els diumenges perquè hi hagi una mica més d’afluència de públic.

Així mateix, també destacava que la Fira del Vi “és la festa major de la comarca” i valora molt positivament que la resta de pobles del Priorat organitzin actes en el marc de la fira ja que “entre tots reforcem aquesta comarca per tenir projecció exterior”.

Des de divendres al vespre, els tastos organitzats han hagut de penjar el cartell de complet a Falset, Porrera, Capçanes, Gratallops, Poboleda, Masroig, Torroja i Bellmunt, oscil·lant els assistents entre els 300 i el miler. Igualment, prop d’un miler de persones han participat en la quinzena de tastos gratuïts per a “winelovers” que s’han organitzat al recinte firal de Falset des de dissabte i fins ahir al migdia.

L’any vinent se celebra l’edició número 25 de la fira, que tindrà els dies 1, 2 i 3 de maig.

firadelvi

Publicitat