Informatiu cap de Setmana 11-07-2020

El grup d'Independents per Falset ha donat a conèixer els noms de les persones que acompanyaran al seu cap de llista, Carlos Brull, en les eleccions municipals del proper 26 de maig. La llista combina alguns dels actuals regidors al consistori falsetà amb noves incorporacions. 

Així doncs, immediatament a continuació del cap de llista, en el número dos, s'hi situarà Maria dels Àngels Rocamora, mentre que el número 3 serà per a l'actual regidor de promoció econòmica, Antoni Muntané. Una altra dona anirà de número 4, Rosa Poy, mentre que el número 5 l'ocuparà el regidor de festes en aquesta legislatura, Joan Coll. 

L'Ajuntament de Falset està format per 11 regidors, i per tant, la resta de persones que formen la llista són: Alec Sotthewes en el 6, Núria Borràs al 7, Josep Rull al 8, Robert Coll (9) i Vanesa Frazzetta (10). Com a número 11 hi trobem a Miquel Bové, que tanca la llista. 

Pel que fa als suplents, l'actual alcalde Jaume Domènech i els regidors Núria Borja i Jordi Castelló ocupen les posicions del 12 al 14 mentre que Anna Sabaté n'és la número 15.

En declaracions a Ràdio Falset, Carlos Brull va destacar que “és un equip fet amb una gent que té moltes ganes de tirar endavant el nostre projecte de poble”. Per als Independents per Falset la clau  del seu programa electoral serà “millorar el que tenim, fer que tot funcioni i intentar tirar endavant nous projectes perquè el poble tiri endavant de la millor manera”.

El proper dilluns 22 d'abril és l'últim dia per a presentar candidatures per a les eleccions municipals. Fins al moment, tres candidatures han anunciat que concorreran als comicis municipals a la capital del Priorat. A banda dels Independents, també hi concorreran Falset pot Més, encapçalada per Maria Jesús Sánchez, i Junts per Falset, que liderarà César López. 

ixf

Publicitat