Butlletí informatiu 27-05-2020

César López encapçalarà la llista de Junts per Falset a les eleccions municipals del 26 de maig. La candidatura, que engloba persones del PDeCat, l’antiga Convergència i Junts per Catalunya, pretén renovar la política falsetana. “Volem guanyar l’alcaldia i governar perquè a Falset li fa falta un canvi ja que la política s’ha de renovar cada cert temps”, afirmava.

Segons el cap de llista, una de les línies generals de la seva candidatura és la promoció de Falset arreu. L’objectiu “és situar Falset al mapa i buscar la manera de que el poble sigui més conegut”, explicava López en declaracions a Ràdio Falset.

Malgrat no poder avançar quines persones acompanyaran López a la llista, si que va afirmar que ja tenen els 11 noms per poder presentar-se a les eleccions.

Junts per Falset és doncs la tercera candidatura que concorrerà als comicis municipals juntament amb els Independents per Falset, encapçalats per Carlos Brull, i Falset Pot Més, llista liderada per Maria Jesús Sánchez.

Pel que fa al conjunt de la comarca, el candidat de César López va assegurar que la fórmula de Junts per Catalunya presentarà llistes a una quinzena de pobles.

cesarlopez1

 

 

Publicitat