Butlletí informatiu 19-06-2019

Tomeu Penya és un dels caps de cartell de la temporada de primavera del Teatre l’Artesana de Falset. L’incombustible artista mallorquí portarà al teatre prioratí el nou disc i espectacle, amb els quals afronta la gira d’enguany per tot Catalunya, les Illes Balears i Andorra. El concert serà el proper 13 d’abril.

La temporada primaveral, però, arriba amb una gran dosi de cinema. Aquest diumenge 7 d’abril tindrà lloc la projecció de la recentment estrenada “Dumbo”, adaptació del clàssic de Disney . Més endavant, els espectadors podran gaudir de cintes ben recents com són “Green Book” (21 d’abril), una de les triomfadores als Òscars; “Alladin” (2 de juny), un altre clàssic de Disney que enguany també arriba amb personatges de carn i ossos, i “Rocketman”, el biopic del cèlebre cantant britànic Elton John, signat pel mateix director de l’espectacular “Bohemian Rhapsody”.

Al marge d’aquests films, la companyia de dansa local La Corranda projectarà la gravació del seu primer espectacle, “Carmen al cafè cantant” (30 de juny), una obra representada l’any 2005.

En l'àmbit musical, el 12 de maig arriba a l’Artesana “Les dones de Frank” una proposta en la qual quatre cantants (Mone Teruel, Txell Sust, Marian Barahona i Susana Ribalta), acompanyades del pianista Nito Figueras, homenatgen el gran Frank Sinatra, tot combinant cançons, anècdotes i molt d’humor. En el capítol musical, també hi destaquen el “Concert de Primavera” (19 de maig), ofert per l’Associació Musical Vila de Falset i que compta amb les actuacions musicals de la coral, el conjunt instrumental infantil i la banda de música.

Ja de cara a l’estiu, el 22 de juny, se celebrarà el concert d’Ensemble-Bé. Aquesta és una formació instrumental de caràcter híbrid i que fusiona els instruments de sempre amb les tecnologies actuals de samplers i producció d’última generació, creant un ventall més ampli de possibilitats sonores. Aquest espectacle, ideal per anar donant la benvinguda a l’estiu, tindrà lloc a la Plaça de la Quartera, a la fresca.

Música i teatre per la Fira del Vi

El teatre L’Artesana també se suma un any més a la Fira del Vi de Falset, del 3 al 5 de maig. Ho fa amb la tercera edició del Festival Gotim de microteatre, un maridatge perfecte entre el vi i el teatre de format i temps reduïts. Enguany, en tres ubicacions del poble es podran degustar tres noves peces teatrals de curta durada “Sandàlies”, “R.I.P” i “Ninis II”.

A més, durant tot el cap de setmana de Fira, hi ha programats diversos concerts i sessions de dj’s, un maridatge perfecte amb els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat que se serviran durant la 24a edició de la Mostra de Vins. Tots aquests concerts, així com la resta d’activitats del certamen, es poden consultar al web de la Fira del Vi (www.firadelvi.org).

tomeu penya

Publicitat