Butlletí informatiu 19-06-2019

Un any més, i ja en van 22, la majoria de les escoles de la comarca participen en l’activitat la Ràdio a l’Escola, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Priorat i en col·laboració amb Ràdio Falset.

Aquesta activitat consisteix en què cada escola prepara un programa de ràdio de temàtica diversa. És llavors, quan o bé els alumnes visiten els estudis de la ràdio o un tècnic es desplaça a les escoles per enregistrar els programes i fer-ne el muntatge.

Segons Montse Mateu, directora de la ZER l’Aglà, que agrupa les escoles del Molar, la Vilella Baixa i Gratallops, “els objectius de l’activitat són, per una banda, que els alumnes coneguin un mitjà de comunicació com la ràdio i per l’altra, fomentar l’expressió oral o la lectura”.

La directora del Centre de Recursos Pedagògics del Priorat, Montse Capdevila, afegia, que l’activitat “és una activitat de comarca que serveix també perquè les diverses escoles puguin conèixer què es treballa a la resta de centres de la comarca”.

La ràdio a l’escola 2019, tot just comença amb els primers enregistraments. Més endavant, durant el mes de maig serà quan s’emetran per l’antena de Ràdio Falset.

ESC LA vilella

Publicitat