Butlletí informatiu 19-06-2019

El Biela Club commemorarà aquest diumenge 24 de març el centenari de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus, que es va disputar per primer cop l'any 1919. Com en aquella primera edició, la qual va esdevenir la primera prova de ral·li de la província de Tarragona, Falset serà escenari del pas dels vehicles.

És per això que l'Ajuntament de la capital del Priorat ha volgut sumar-se com a col·laborador en aquesta iniciativa, en la qual hi participaran una vintena de cotxes d'època, tots de principis del segle XX. El regidor de promoció econòmica, Antoni Muntané, explicava en declaracions a Ràdio Falset, “el ral·li centenari no es podia deixar perdre perquè té la seva història i ja passava per Falset quan es va fer per primera vegada”.

La marxa arrencarà a les 9 del matí, quan els vehicles es concentraran a la Plaça Mercadal de Reus, des d'on partiran direcció a la capital del Priorat. L'arribada a Falset està prevista cap a les 11:15h. Serà llavors quan els vehicles es podran contemplar a la plaça de la Quartera, mentre les autoritats locals reben els participants i els fan l'entrega d’obsequis.

Tot seguit, pels volts de les 12 del migdia, l'enoteca Aguiló Vinateria oferirà un tast de vins als participants, els quals, posteriorment, visitaran el Celler Cooperatiu de Falset. “Hem vinculat el ral·li amb la cooperativa perquè els participants també puguin gaudir de l’ànima viva dels cent anys de la cooperativa Falset- Marçà”, afirmava Muntané.

Portada Centenari Copa Ciutat Reus 2

 

Publicitat