Informatiu cap de Setmana 22-02-2020

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Priorat ha omplert dos autobusos per participar a la manifestació de demà a la tarda a Madrid contra el judici de l’1 d’octubre i a favor de l’alliberament dels presos polítics. El portaveu de l’ANC al Priorat, Josep Maria Fort, explicava que fins a 125 prioratins i prioratines es desplaçaran a Madrid en autobús. “Hem omplert dos autobusos, a banda de totes les persones que s’hi desplaçaran pel seu compte”, afirmava.

Fort explicava, també, que la manifestació pretén internacionalitzar les reivindicacions de la causa catalana i denunciar “la injustícia espanyola”. “Des de l’ANC hem tirat endavant una campanya d’internacionalització per denunciar el dret a l’autodeterminació i la repressió que patim com a poble que ens ha portat a moltes ciutats del món, i Madrid n’és una més”.

El representant de l’ANC va descartar la possibilitat de que hi hagi incidents en la manifestació a la capital espanyola. “Com sempre, ens manifestarem pacíficament” explicava, i va subratllar que “diverses organitzacions demòcrates de Galícia, el País Basc, Madrid, Aragó o Andalusia es manifestaran al nostre costat contra la injustícia espanyola” explicava.

manifestacio madrid 16 marc

Publicitat