Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

La DO Montsant participarà, per sisena vegada consecutiva, a ProWein 2019, una de les fires de referència del món del vi, que se celebra a la ciutat alemanya de Düsseldorf del 17 al 19 de març. Fins a 17 cellers de la DO hi participaran, ja sigui a l’estand de la pròpia DO Montsant o amb estand propi.

ProWein és una fira destinada al públic professional de la restauració, l’hostaleria i el comerç. En la passada edició, la fira va comptar amb més de 6.800 expositors de 64 països, i amb l’assistència de gairebé 60.000 professionals provinents de 133 països. Unes xifres que marquen la importància d’aquesta fira alemanya.

Missió inversa amb professionals del Japó

Per altra banda, el proper dissabte 23 de març un grup de professionals japonesos visita la DO per conèixer de primera mà el territori i els projectes vitivinícoles dels cellers que conformen la DO. Entre les activitats que conformen l’agenda, els participants podran trepitjar el terreny per conèixer el paisatge i la cultura de la zona, al mateix temps que s’endinsen ens els projectes de zonificació i caracterització de Garnatxes i Carinyenes en què es troba immersa la DO Montsant.

Els professionals japonesos tindran també l’ocasió de participar en un showroom on 24 cellers de la DO Montsant els presentaran els seus vins i els explicaran els seus projectes per tal que els visitants puguin fer-se la seva composició de la zona. A més del showroom, on cada celler podrà mantenir contactes amb tots els visitants amb reunions preestablertes per garantir la fluïdesa en les entrevistes, els professionals japonesos podran visitar també les instal·lacions d’alguns dels cellers per aprofundir una mica més en el seu coneixement i visió global de la Denominació d’Origen Montsant.

prowein

Publicitat