Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

L’actual regidor de cultura a l’Ajuntament de la capital del Priorat, Carlos Brull, encapçalarà la llista d’Independents per Falset (IxF) a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Brull serà, doncs, qui substituïrà l’actual alcalde Jaume Domènech al capdavant d’IxF, després de la incertesa viscuda arran de la renúncia de Miquel Puig, que concorrerà a de número tres a la llista d’ERC a la ciutat de Barcelona.

Brull explicava, en declaracions a Ràdio Falset, que el seu nom era un dels que estava sobre la taula i “després d’haver-ho parlat amb l’equip, he decidit fer el pas”. Així mateix destacava que el seu grup “necessitava un relleu i jo he anat de número 2 a les llistes en dues legislatures”. Així, Brull afirmava que “és un repte que assumeixo amb molta il·lusió i amb moltes ganes”.

El candidat dels Independents també va destacar que, malgrat no poder desvelar els noms de les persones que formaran la llista, “és un equip fet amb una gent que té moltes ganes de tirar endavant el nostre projecte de poble”.

Pel que fa al programa dels Independents per Falset, Brull va explicar que hi estan treballant però que, com sempre, la clau serà “millorar el que tenim i fer que tot funcioni i intentar tirar endavant nous projectes perquè el poble tiri endavant de la millor manera”.

carlos brull1

Publicitat