Imprimeix

La Denominació d’Origen Montsant va presentar els seus vins a Berlin el passat dilluns. Diversos cellers de la DO es van desplaçar a la capital alemanya per presentar els seus productes a professionals del sector del vi.

Els actes es van celebrar a Villa Elisabeth, un local cultural ubicat a una antiga vila del centre de Berlín. Una quarantena de professionals van poder gaudir d’una Masterclass a càrrec de la sommelier Yvonne Heistermann i, a banda, durant tota la tarda tots els assistents van poder gaudir dels vins de la DO Montsant.Al llarg de la tarda, Yvonne Heistermann va impartir també 4 breus seminaris de 15 minuts centrats en les particularitats de la DO Montsant, tant pel que fa a les varietats com als seus vins i estudis de zonificació i caracterització de garnatxes i carinyenes.

Aquesta acció s’emmarca en l’estratègia de promoció internacional de la DO Montsant per continuar projectant la marca i els vins Montsant més enllà de les seves fronteres. I és que l’exportació representa el 45% de les vendes de la DO Montsant segons dades corresponents al 2017.

En el rànquing de països, Alemanya és el segon país per volum d’exportació de vins Montsant -posició que ocupa des de 2012, sempre per darrere dels Estats Units- amb una mitjana de més de 300.000 ampolles l’any 2017.

domontsant

Vist: 279