Imprimeix

L'economista i actual regidor d'hisenda de l'Ajuntament de Falset, Miquel Puig, no serà, finalment l'alcaldable d' Independents per Falset a les eleccions municipals del mes de maig. Segons ha avançat el Diari Ara aquest dijous, i després ha confirmat Ràdio Falset, Puig concorrerà finalment en la llista d'ERC a Barcelona, que encapçala Ernest Maragall.

L'actual regidor d'hisenda a l'Ajuntament de Falset ha descartat, d'aquesta manera, ser l'alcaldable d'independents per Falset a la capital del Priorat. Puig ha explicat que ha “prioritzat l’interès social del país per sobre l’opció de Falset, que era molt més còmoda, agradable i tranquil·la”. L’economista ha destacat que des d’ERC se l’ha “insistit molt” ja que la batalla per Barcelona “serà molt renyida”. Puig ha insistit que li ha costat molt decidir-ho però finalment “ha pesat el meu sentit del deure”.

Respecte a la renúncia a presentar-se a l’alcaldia de Falset, l’actual regidor d’hisenda al consistori prioratí ha manifestat que “una de les coses que m’ha decidit és pensar que hi ha persones tant o més vàlides que jo mateix”.

Els Independents en “estat de xoc”

Per la seva banda, l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, ha destacat que al grup d’Independents per Falset estan en “estat de xoc” i criticava que ells se n’han assabentat fa molt poc. Domènech ha afirmat que “els motius han de ser contundents per prendre aquesta decisió quan semblava que era un tema tancat”.

Sobre què faran ara els Independents de cara a les eleccions del maig, Domènech ha afirmat que es reuniran i ho valoraran ja que “la llista estava pràcticament tancada”.

miquelpuig

Vist: 700