Imprimeix

L’Oficina Jove del Priorat participa en un projecte pilot que té com a objectiu la millora de les oportunitats de formació i inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes (no tan sols del Priorat, sinó també d’altres comarques rurals), tot fomentant les professions vinculades a l’àmbit digital. El projecte, que du per nom Insertdigital, s’adreça a joves d’entre 17 i 29 anys i el termini d’inscripció és obert fins al dia 28 de febrer.

El curs, que es desenvoluparà al llarg de l’any 2019, proposa una formació online de caràcter eminentment pràctic, amb un total de 300 hores. La formació versarà, principalment, sobre la transformació digital i les vendes a través d’estratègies digitals, i inclou pràctiques en empreses dissenyades per fer més fàcil el fet de trobar feina a la comarca, ja sigui directament o a través del teletreball.

L’objectiu és que, al final del projecte, els joves es trobin millor situats pel que fa al seu projecte professional, tinguin més potencial a l’hora de trobar feina, hagin millorat les seves competències i comptin amb un currículum que faciliti la seva inserció al mon laboral.

Els interessats en participar al curs també han d’estar inscrits al programa Garantia Juvenil com demandants d’ocupació o de millora.

insertdigital

Vist: 303