Butlletí informatiu 17-07-2019

La Cartoixa d’Escaladei (Priorat) acollirà els dies 9 i 10 de maig de 2019 el Simposi internacional “Paisatge, Agricultura i Dona”, impulsat per la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat, i organitzat per l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

El Simposi pretén crear lligams i col·laboracions entre paisatges, iniciatives i projectes que treballen pel reconeixement de models agrícoles que, des de la tradició i la innovació, posen de manifest la viabilitat de sistemes que s’adeqüen a la idiosincràsia dels territoris, són respectuosos amb els seus valors i procuren una vida digna a les persones que els habiten i els construeixen dia a dia. El Simposi està estructurat en quatre blocs: valors, model, governança i paisatge cultural agrícola del Priorat.

Els eixos temàtics: paisatge, agricultura i dona, es presentaran i es treballaran de manera transversal en els quatre blocs. El Simposi va adreçat a un públic molt ampli i divers: habitants del Priorat, de la resta de Catalunya i de l’Estat espanyol, de la Mediterrània i de la resta del món, relacionats amb l’agricultura. Des de pagesos fins a especialistes en els eixos temàtics que el Simposi planteja, com també les institucions i les administracions nacionals i internacionals responsables de les polítiques sectorials en aquests àmbits. El Simposi oferirà servei de traducció simultània en català, castellà, anglès i francès.

El programa del Simposi, així com els ponents i experts que hi intervindran, es donarà a conèixer en les pròximes setmanes. Tan bon punt es faci públic el programa detallat, també s’obriran formalment les inscripcions, tot i que les persones interessades en assistir-hi ja es poden posar en contacte amb el organitzadors, a través del web del simposi, per sol·licitar més informació de l’esdeveniment.

Impulsat per la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat, ens de gestió del paisatge cultural agrícola de la comarca, el simposi serà organitzat per l’Observatori del Paisatge, amb el suport del Consell Comarcal del Priorat, l’associació Prioritat, la Diputació de Tarragona i els següents departaments de la Generalitat de Catalunya: Cultura; Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; i Territori i Sostenibilitat.

20160326 112501

Publicitat