Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

La biblioteca pública Salvador Estrem i Fa celebra el seu 12è aniversari convertida en un dels referents culturals del municipi i de la comarca del Priorat. La seva directora, Montse Bartolomé, destacava que la biblioteca és el servei cultural més pròxim ala ciutadà. “És el servei cultural del dia a dia, a la biblioteca hi pots anar cada dia a llegir el diari, buscar una pel·lícula, estudiar, o fins hi tot a passar-hi l’estona”, afirmava.

La biblioteca de Falset va registrar durant el 2018 més de 24.700 visitants i va crear fins a 3.428 carnets, una xifra, aquesta darrera, que supera la població de Falset i equival a una tercera part de la del Priorat. “És un súper èxit si ho comparem amb el total de la població”, explciava la seva directora.

Així mateix, Bartolomé també va voler destacar que “la biblioteca és per a tothom, hi poden anar persones de 0 a 99 anys i per tant intentem fer activitats una mica per a totes les edats”. En aquest sentit, la directora de la Biblioteca entén que a la biblioteca s’hi facin activitats de tota mena. “Si fas activitats diferent, parles de coses properes i organitzes activitats en col·laboració amb altres entitats, aconsegueixes que sigui molt enriquidor”, sentenciava.

Per celebrar el 12è aniversari, aquest divendres a la tarda, la biblioteca vol premiar als usuaris que han llegit més, els superlectors. També se sortejarà una panera cultural i hi haurà un espectacle i xocolatada per tothom.

Biblioteca Baix 2 0

Publicitat