Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

El teatre L’Artesana de Falset ha presentat la programació d’hivern, una temporada que anuncia “serà de cine”. Durant els mesos de gener, febrer i març s’hi projectaran fins a set pel·lícules entre les que destaquen les pel·lícules familiars “En Ralph destrueix Internet” (24 de febrer), “La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic” (23 de març) i “Astèrix: el secreto de la poción mágica” (23 de març). També s’hi projectaran els films “Gente que viene y bah” (10 de febrer) i “Ha nacido una estrella” (10 de març).

Pel que fa a la música, la Roda Produccions pujarà a l’escenari de L’Artesana l’espectacle familiar “El vestit pop de l’Emperador” (2 de febrer), i el pianista falsetà Lluís Capdevila presentarà “Cinematic Radio” (16 de febrer), el seu darrer àlbum amb el qual estarà de gira per Catalunya, Espanya, Suïssa i els EUA.

Per últim, i en teatre, el Grup Pere Sans d’Ulldecona representarà l’obra “Tots eren fills meus” (17 de març). L’obra d’Arthur Miller, sobre les conflictives relacions entre pares i fills, la responsabilitat social i individual i la necessitat de viure segons uns principis, és dirigit en aquest cas per Juan Martínez.

La programació d’hivern que s’enceta aquest dissabte 26 de gener, és l’onzena de la nova etapa del teatre L’Artesana de Falset. En les deu temporades anteriors, s’hi han dut a terme en total prop de 150 propostes, les quals han aplegat més de 23.000 espectadors. 

artesana

Publicitat