Butlletí informatiu 19-06-2019

Fins a quatre autobusos i més de 300 prioratins i prioratines participaran aquest dissabte en una concentració de suport a l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, tancada a la presó de Mas d’Enric, al Catllar, des del passat mes de juliol.

Dolors Sellés, membre de l’ANC al Priorat, explicava en declaracions a Ràdio Falset que aquest acte s’emmarca en tota el seguit d’actes que cada setmana es fan als afores de la presó per donar suport a l’expresidenta del parlament. “Cada setmana les assemblees de la demarcació organitzen actes per la Carme, al principi es feien els divendres al vespre, però ara a l’hivern es va decidir passar-los al dissabte al matí”, explicava.

A partir de les 11 del matí s’iniciaran una sèrie d’activitats festives a càrrec d’entitats del Priorat i de la Conca de Barberà. Hi haurà ballades de gegants, ballada de jotes i sardanes, parlaments, cantada de cançons amb prop de 200 cantaires de les dues comarques i vermut. Entre les diverses entitats prioratines que hi participaran hi ha les corals de Falset, Marçà, els Guiamets, Porrera i Pradell o el grup de jotes i danses tradicionals la Clavellinera.

12degener

Publicitat