Butlletí informatiu 19-06-2019

El nou Castell de Falset - Museu Comarcal, inaugurat el setembre, ha tancat l’any 2018 amb més de 2.500 visites. En aquests 4 mesos d’obertura, aquest equipament que explica la història i la cultura del municipi i de la comarca s’ha convertit en un dels grans atractius de la població. M

és de la meitat del públic (57%) que ha visitat el Museu Comarcal provenia de Catalunya, majoritàriament de l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i que també han descobert el nou equipament nombrosos visitants de les comarques tarragonines i, en menor mesura, de Girona i Lleida.

A banda d’aquests visitants, també ha estat notable l’afluència de veïns de Falset (25%) i el Priorat (6%), els quals no gaudien d’un museu patrimonial de caràcter local i comarcal des de l’any 1990, quan l’antic museu va tancar al públic.

També cal destacar les visites de turistes de la resta de l’Estat i del món, que han superat les 300.

Amb l’arrencada d’any, i entre altres objectius, el Castell de Falset - Museu Comarcal posarà el focus en la comunitat educativa del Priorat. El propòsit és obrir les portes a les escoles de la comarca perquè descobreixin aquest nou equipament i hi puguin dur a terme activitats pedagògiques.

castell

Publicitat