Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Falset s’omple d’actes durant aquests dies de Nadal. Sense anar més lluny aquest dijous 20 de desembre l’Espai Jove organitza un taller de cookies mentre que a la biblioteca hi tindrà lloc una cantada de nadales a càrrec de la coral de l’Escola Antoni Vilanova. També a la Biblioteca, el dia 21, podreu celebrar el Nadal de forma anticipada.

El dissabte 22, a l’Absis del Castell, tindrà lloc el tradicional concert de música clàssica, organitzat per l’associació Catalani. El diumenge a la tarda, al Teatre l’Artesana, hi haurà una sessió de cinema en la que es projectarà “El regresso de Mary Poppins”. El dilluns 24 de desembre a la tarda podreu fer cagar el tronc i decorar l’arbre de Nadal a la Plaça de la Quartera.

El dia de Nadal i Sant Esteve el Centre d’Estudis Falsetans organitza la ja tradicional ruta dels pessebres per diverses cases del municipi. I també el dia 25 a la nit, tindrà el Ball de Quintos de l’Any 2000 al pavelló poliesportiu.

Els dies previs a Cap d’Any també venen carregats d’actes per a tots els públics. El dia 29 els més petits podran portar la carta al Patge Reial a l’Absis del Castell mentre que el diumenge dia 30 tindrà lloc la representació dels Pastorets del segle XXI, una versió moderna dels clàssics pastorets que anirà a càrrec de la Companyia de Teatre l’Artesana.

L’últim dia de l’any, arribarà a la capital del Priorat l’Home dels Nassos, a les 12h a la plaça de la Quartera. A la tarda, se celebrarà una nova edició de la cursa de Sant Silvestre i a la nit, el Falset Esportiu organitza el sopar i la festa de Cap d’Any al pavelló. L’agenda d’actes d’aquestes festes nadalenques s’acabarà el dia 5 de gener amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

tronc de nadal

Publicitat