Informatiu cap de Setmana 22-06-2019

El Falset Esportiu va golejar l’España la Canonja (5-0) en la jornada del passat cap de setmana. Pels de la capital del Priorat van marcar Francisco José Méndez, Pau Ribes, Robert Sánchez, Oriol Escoda i Aleix Martí. Amb aquesta victòria el Falset sumen 24 punts i escalen fins a la cinquena posició de la classificació.

El Porrera, Unió Esportiva va tornar a perdre, aquest cop, contra l’Hospitalet de l’Infant per 3 gols a 1. Amb aquesta nova derrota el Porrera seguirà cuer una setmana més amb 3 punts.

Els juvenils del Falset, per la seva banda, també van golejar 5-1 a la Selva del Camp. Pels nois de la capital del Priorat van marcar Marc Tares (2), Pau Vidal, Pere Avante i Martí Abella. D’aquesta manera, el Falset suma 3 punts més que el col·loquen cinquè amb 19 punts. En la propera jornada, que es juga aquest dijous, el Falset visita el camp de l’Espluga de Francolí, a les 11 del matí.

En futbol sala, el Priorat Nord es va imposar a la pista del Morell per 2-3. Pels de Cornudella va marcar Pau Espasa, que va anotar dues dianes. La tercera va ser a pròpia porteria.

El Priorat Nord suma tres punts, que sumats a la derrota del Vinyols, el col·loquen líder del grup Tarragona Centre. Qui també va golejar va ser el Capçanes, que va guanyar per 7-3 al Móra la Nova. Pels capçanencs van marcar Marc Llagostera (4), Aleix Pena, David Capdevila i Roger Juanpere. El Capçanes és tercer a la classificació del grup Serra de Llaberia amb 13 punts.

Publicitat