Butlletí informatiu 17-07-2019

L’empresària falsetana Marta Domènech formarà part de la candidatura de Jordi Just per a presidir la Cambra de Comerç de Reus. En un acte, celebrat el passat dimecres a Fira Reus, Domènech es va presentar com a membre de l’equip de Just a presidir l’entitat després de l’anunci de l’actual president, Isaac Sanromà, de no tornar-se a presentar.

Segons informa Reusdigital.cat, Domènech va intervenir per exposar algunes de les línies estratègiques de la candidatura i va reivindicar una millora de les infraestructures a les nostres comarques. Així mateix, va apuntar en el fet que cal potenciar la internacionalització del Priorat.

En el mateix sentit, la regent de l’emblemàtic Hostal Sport de Falset, va destacar la “capitalitat” reusenca i el seu paper de motor econòmic de les nostres comarques però tampoc va voler passar per al el potencial dels territoris d’interior com la Ribera d’Ebre o el Priorat.

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus han de tenir lloc l’any vinent i tot apunta a que la candidatura de Jordi Just s’haurà d’enfrontar amb la d’Àgata Girbes, actual presidenta de de la comissió Dona i Empresa de la Cambra. De fet, Just es va mostrar obert al diàleg amb Girbes en l’acte celebrat ahir.

*Marta Domènech en un moment de la presentació de la candidatura. Foto: reusdigital.cat

martadom

Publicitat