Butlletí informatiu 14-11-2018

El delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, va anunciar en una entrevista a l’emissora de la Cadena Ser a l’Ebre que el l’executiu català vol enllestir el més aviat possible la creació del consorci sanitari de les Terres de l’Ebre.

Segons Pallarès, “la voluntat és que l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa esdevingui el centre de referència de la regió sanitària i que d’aquest en depenguin els centres més petits i d’àmbit comarcal”, com l’hospital de Móra d’Ebre. En aquest sentit, des del govern es busca que els treballadors dels diversos centres puguin moure’s d’un centre a l’altre de la regió sanitària.

Així mateix, Pallarès també va destacar que amb la creació d’aquest nou consorci l’hospital comarcal de Móra d’Ebre obtindrà el reconeixement que es mereix com a centre de referència de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. “Esperem que al final l‘hospital obtingui el reconeixement que ha de tenir, ja que és el centre de referència per a les tres comarques”, sentenciava el delegat del govern.

hospi

Publicitat