Butlletí informatiu 14-11-2018

El Festival Accents arriba aquest cap de setmana a Falset. En aquesta cinquena edició, el festival es descentralitza a diverses poblacions del Camp de Tarragona i la capital del Priorat en serà un dels escenaris. Així doncs, el teatre l’Artesana acollirà els concerts dels artistes de la Ribera d’Ebre, Xarim Aresté, divendres 9, i Èric Vinaixa, dissabte 10 de novembre.

L’Accents que fins ara es feia exclusivament a la ciutat de Reus també viatjarà en aquesta cinquena edició a tres comarques del Camp de Tarragona oferint 10 actuacions a Riudoms, Cambrils, Mont-roig del Camp, Falset i Alcover, gràcies a la col·laboració dels cinc ajuntaments d’aquestes poblacions.

En l’edició d’enguany de l’Accents hi actuaran 24 artistes que tenen el català com la seva principal llengua d’expressió, als quals s’hi han sumat alguns convidats que canten en altres llengües com el castellà, l’anglès o el portuguès.

Les entrades per les actuacions de pagament ja estan a la venda a través dels diferents portals als quals s’hi pot accedir des de la web www.festivalaccents.cat amb preus que oscil·len entre els 20 i els 8 euros.

falset accents 2018

Publicitat