Butlletí informatiu 14-11-2018

Un centenar de persones van concentrar-se ahir dimarts a les portes del Jutjat de primera instància de Falset per commemorar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart fa un any que són a la presó pels fets del 20 de setembre de 2017 davant la conselleria d’Economia.

Amb imatges dels presos i exiliats, pancartes revindicant la seva posada en llibertat, llaços grocs i torxes, els concentrats van fer un quart d’hora de silenci. Just abans s’havia llegit una carta escrita per Jordi Sànchez des de la presó i que cridava a mantenir la unitat i la mobilització. “Només quan hem anat junts hem tingut l’oportunitat de ser més”, deia la carta.

Així mateix, Sànchez també feia una crida a no caure en les provocacions de l’extrema dreta i de l’unionisme i reblava que “si fos per ells ens cremarien al mig de les places com si fossin la Inquisició”.

En la carta, l’expresident de l’ANC i actual diputat de Junts per Catalunya, afegia que vol sortir de la presó però no a qualsevol preu. “Només acceptaré com a justa l’absolució. No vàrem cometre cap delicte. Tot el que no sigui l’absolució serà una condemna injusta”, afirmava Sànchez.

L’acte va acabar amb càntics de llibertat i democràcia i el Cant dels Segadors.

16oct2018

 

 

Publicitat