Butlletí informatiu 14-11-2018

El passat diumenge es van inaugurar les noves instal·lacions de l’escola de música de Falset, que s’ubicaran a la Casa de la Música, al carrer Davall. En l’acte hi van intervenir l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, el diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, el president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté, el president de l’Associació musical Vila de Falset, Josep Àngel Mestre, i el director de la banda de música, Carles Capseta.

L’alcalde de Falset va destacar la importància de la nova escola ja que representa l’aposta per la cultura que ha fet el consistori. Segons Domènech “la cultura és el millor llegat que podem deixar a les generacions futures i a més és el que ens dóna un segell d’identitat com a poble”.

Així mateix Domènech va voler posar de relleu, també, que la rehabilitació de l’edifici de la casa Pàmies i la seva conversió en escola de música, juntament amb la biblioteca i el condicionament dels rentadors, que es tirarà endavant properament, “deixarà un conjunt cultural important” en aquest sector del municipi.

En aquest mateix sentit es va expressar el diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, que va destacar que “amb aquesta escola de música, Falset acabarà de complementar tota la vitalitat cultural que ha de tenir una capital de comarca”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté, va destacar que la nova escola “ofereix unes magnífiques instal·lacions que permetran mantenir i millorar la tasca realitzada a la comarca per part de l’Associació musical Vila de Falset”.

Tan el president de l’Associació musical com el director de la banda van dedicar unes paraules d’agraïment per haver aconseguit la nova escola de música. Josep Àngel Mestre, va destacar que després de molts anys i reivindicació “per fi tenim escola nova” i va explicar que el principal objectiu de l’associació “serà formar als joves per poder nodrir de músics la banda de música de Falset”.

El director de la banda, al seu torn, va explicar que la nova escola “és el fruit de moltes il·lusions i de gairebé quatre anys de feina”. Així mateix va agafar el compromís perquè l’escola de música “esdevingui un referent a nivell local i comarcal”.

escola de musica

Publicitat