Informatiu cap de Setmana 22-06-2019

L'alcalde de Falset, Jaume Domènech, anunciarà per la Festa Major si es torna a presentar a les eleccions municipals del 2019. El batlle de la capital del Priorat ho ha anunciat en una entrevista a Reusdigital.cat en la que també parla sobre els quatre anys que porta al capdavant del consistori i on ha mostrat preocupació per la problemàtica sobre els recursos hídrics del municipi i de la comarca. Així mateix, també parla sobre la llei de barris i equipaments que el municipi està impulsant com l'espai jove o el museu de Falset i comarca, que està previst que s'inauguri el proper mes de setembre. En l'entrevista Domènech també anuncia que l'Ajuntament esta buscant la manera d'adquirir l'edifici de l'antiga Falbar. 

 "El dia de la festa major ho anunciaré; sempre espero a la festa major, quan fem el pregó de festa a la plaça. Ara ho estic començant a meditar i aquell dia ho anunciaré definitivament". Així s'explicava, Domènech, sobre si tornarà a encapçalar la llista d'Independents per Falset a les eleccions municipals de l'any vinent. Amb tot, l'alcalde de Falset afirmava que "hem de tenir present que a la vida tot té un començament i un final i, per tant, també he de començar a pensar en els anys que han passat, que no m’han perdonat".

En l'entrevista a Reusdigital.cat, Domènech també s'ha mostrat preocupat pels problemes hídrics del poble i de la comarca. "Tot i que s’han fet coses, el problema no està solucionat. L’any passat, el mes d’agost, es van fer dos pous que hi han ajudat, però el problema és que si no tenim pluges intenses, no ho podrem solucionar", explica, i afegeix que una possible solució passaria per "portar l’aigua que tenim fixada en el projecte d’Acuamed, però cada vegada la veig més lluny. S’ha localitzat un pou molt important a la zona del Masroig que fins i tot té filtracions del riu Ebre, i això seria la solució".

Una altre dels punts destacat de l'entrevista ha estat quan Domènech ha fet referència al futur de l'edifici de l'antiga Falbar. "Estem a punt de tancar un acord sobre una acció de compra", afirma, tot i que afegeix que "qui ha de decidir és el poble". Segons l'alcalde, una opció seria ubicar allà "associacions, sales polivalents, policia local, oficiones municipals, serveis tècnics...".

*Imatge d'arxiu de l'alcalde de Falset, Jaume Domènech.

jaumedomenech

Publicitat