Butlletí informatiu 19-06-2019

El celler del Masroig i l’Agrícola de la Serra d’Almos han decidit fusionar-se. El passat dissabte, 30 de juny, es va aprovar aquesta unió, que és el resultat d’una sèrie de col·laboracions i treballs que ambdues entitats van iniciar fa uns anys. Segons els president de l'Agrícola de la Serra d'Almos, Ivan Sales, la fusió busca "garantir la vida de les cooperatives, ja que els socis cada vegada són més grans" i "com més grans i forts siguem, millor ens anirà de cara a la posició de mercat". Sales afegia que la cooperativa de la Serra "necessitava una gran inversió" i la fusió ajudarà a "incrementar el preu del raïm".

El president de l'Agrícola de la Serra va explicar que a partir d'ara la seu del Masroig s'orientarà a la producció del vi mentre que a la Serra s'hi ubicarà la producció d'oli d'oliva, ja que les instal·lacions estan "més ben preparades". Així mateix, Sales explicava que la nova empresa "mantindrà el nom de Celler Masroig per poder treure rèdit a tota la feina de comercialització que s'ha fet fins ara i que la Serra no té". "Seria un error començar de zero" afegia, i reblava que "cal mirar-ho en positiu, ja que estem parlant d'una cooperativa i un conjunt de socis".

La fusió de les dos cooperatives convertiran la nova entitat en el celler més gran de la DO Montsant i de tota la comarca del Priorat.

El celler del Masroig i l’Agrícola de la Serra d’Almos són dos entitats amb una llarga història. De fet, al Masroig van celebrar el centenari de la seva fundació el passat 2017. L’Agrícola de la Serra es va fundar l’any 1963.

 

Publicitat